Rekrytointi

Haemme laajenevaan toimintaamme hyvällä asenteella ja työmotivaatiolla varustettuja rakennusalan ammattilaisia uusiksi vireläisiksi! Mikäli katsot, että yrityksemme arvot puhuttelevat, ole yhteydessä!

Toimihenkilöt

Oletko nuori/nuorekas nainen tai mies, jota kiinnostaa liittyä yritykseen jossa päästä vaikuttamaan, luomaan uutta ja joka tarjoaa työlle myös merkityksen? Tavoitteenamme on löytää lahjakkaita tekijöitä luomaan kanssamme yhdessä loistavaa ja innostavaa työilmapiiriä.

Haemme työnjohtajia/työnjohtoharjoittelijoita, joiden vastuualueina on johtaa julkisivutyömaita pääkaupunkiseudulla. Tärkeimpinä ominaisuuksina katsomme hyvät ihmissuhdetaidot ja positiivisen suhtautumisen uuden oppimiseen. 

Arvostamme myös alan koulutusta – olemme kiinnostuneita myös koulunsa loppusuoralla olevista diplomi-insinööri- ja ammattikorkeakouluopiskelijoista. Autamme mielellämme myös löytämään lopputyölle aiheita.

Mikäli katsot, että yrityksemme arvot puhuttelevat, ole yhteydessä!

 

Rakennusammattimiehet

Yrityksen toiminnan kasvaessa myös tarve omalle työvoimalle nousee. Haemme jatkuvasti uusia ammattimiehiä vahvistamaan hyvää työporukkaamme! Tarvetta on etenkin julkisivumaalareille, elementtisaumaajille sekä erilaisia laastitöitä osaaville tekijöille.